Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of pre-treatment on pressing efficiency and properties of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) juice.

Opis bibliograficzny

Effect of pre-treatment on pressing efficiency and properties of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) juice. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, JACEK SKWARCZ, AGNIESZKA SUJAK, ZBIGNIEW KOBUS, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, ANNA STÓJ, JAKUB WYROSTEK. J. Food. Eng. 2015 Vol. 166 Issue 1 370-376, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.06.035
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2015 Vol. 166 Issue 1, 370-376
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 sierpnia 2015 11:06
Ostatnia aktualizacja:16 marca 2023 08:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35533) wydawnictwo ciągłe #35533
PBN ID (hist.): 35533

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,199
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się