Effect of pre-treatment on pressing efficiency and properties of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) juice.
Opis bibliograficzny
Effect of pre-treatment on pressing efficiency and properties of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) juice. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, JACEK SKWARCZ, AGNIESZKA SUJAK, ZBIGNIEW KOBUS, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, ANNA STÓJ, JAKUB WYROSTEK. J. Food. Eng. 2015 Vol. 166 Issue 1 370-376, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.06.035
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2015 Vol. 166 Issue 1, 370-376
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 sierpnia 2015 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 marca 2023 08:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730082467f01e9314f278
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2015.06.035
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35533) wydawnictwo ciągłe #35533
PBN ID (hist.): 35533
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,199
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.