Prof. dr hab. Stanisław Pietruszewski.
Opis bibliograficzny
Prof. dr hab. Stanisław Pietruszewski. [AUT.] AGNIESZKA SUJAK. Inż. Przetw. Spoż. 2015 Vol. 1/4 No 13 s. 62-63.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2015 Vol. 1/4 No 13, s. 62-63
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 sierpnia 2015 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2018 19:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ips.wm.tu.koszalin.pl/index.php?…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35534) wydawnictwo ciągłe #35534
PBN ID (hist.): 35534
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.