Analiza procesów suszenia i rozdrabniania pieczywa wycofanego z obrotu w aspekcie możliwości wykorzystania do celów energetycznych i przemysłowych.
Opis bibliograficzny
Analiza procesów suszenia i rozdrabniania pieczywa wycofanego z obrotu w aspekcie możliwości wykorzystania do celów energetycznych i przemysłowych. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, RENATA POLAK, JERZY WÓJCIK, PAWEŁ KOZAK, SŁAWOMIR GAWŁOWSKI, ZBIGNIEW KRZYSIAK. Inż. Przetw. Spoż. 2015 Vol. 1/4 No 13 19-23, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2015 Vol. 1/4 No 13, 19-23
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 sierpnia 2015 11:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ips.wm.tu.koszalin.pl/index.php?…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35535) wydawnictwo ciągłe #35535
PBN ID (hist.): 35535
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.