The influence of moisture content of barley on the flaking process.
Opis bibliograficzny
The influence of moisture content of barley on the flaking process. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA STAREK, PAWEŁ SZEJGIEC, PAWEŁ KRZACZEK. Agricultural Engineering 2015 Nr 1 (153) 5-14, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.14654/ir.2015.153.101
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agricultural Engineering 2015 Nr 1 (153), 5-14
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2015 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e721df2467f01e93053718
DOI
10.14654/ir.2015.153.101
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35544) wydawnictwo ciągłe #35544
PBN ID (hist.): 35544
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.