Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Drying and grinding characteristics of the four-day germinated and crushed wheat: a novel approach for producing sprouted flour.

Opis bibliograficzny

Drying and grinding characteristics of the four-day germinated and crushed wheat: a novel approach for producing sprouted flour. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, ANTONI MIŚ. Cereal Chem. 2015 Vol. 92 Nr 3 312-319, bibliogr. DOI: 10.1094/CCHEM-09-14-0188-R
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CEREAL CHEMISTRY 2015 Vol. 92 Nr 3, 312-319
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 sierpnia 2015 12:21
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2021 18:01

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35558) wydawnictwo ciągłe #35558
PBN ID (hist.): 35558

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,036
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się