Meat and fermented meat products as a source of bioactive peptides.
Opis bibliograficzny
Meat and fermented meat products as a source of bioactive peptides. [AUT.] JOANNA STADNIK, PAULINA KĘSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2015 Vol. 14 Nr 3 s. 181-190, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2015.3.19
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2015 Vol. 14 Nr 3, s. 181-190
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2015 08:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72d5c2467f01e9311f8de
DOI
10.17306/J.AFS.2015.3.19
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/tom14/zeszy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35621) wydawnictwo ciągłe #35621
PBN ID (hist.): 35621
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.