Menu
Naciśnij / aby szukać

Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple.

Opis bibliograficzny

Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple. [AUT.] JOANNA MIERCZYŃSKA, JUSTYNA CYBULSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ARTUR ZDUNEK. Carbohydr. Polym. 2015 Vol. 133 547-555, il., bibligr., sum. DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.07.046
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 Vol. 133, 547-555
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 sierpnia 2015 11:36
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35695) wydawnictwo ciągłe #35695
PBN ID (hist.): 35695

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,219
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się