Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple.
Opis bibliograficzny
Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple. [AUT.] JOANNA MIERCZYŃSKA, JUSTYNA CYBULSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ARTUR ZDUNEK. Carbohydr. Polym. 2015 Vol. 133 547-555, il., bibligr., sum. DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.07.046
Szczegóły publikacji
Źródło:
CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 Vol. 133, 547-555
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 sierpnia 2015 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.carbpol.2015.07.046
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35695) wydawnictwo ciągłe #35695
PBN ID (hist.): 35695
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,219
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.