Effect of frying on nutrients content and fatty acid composition of muscles of selected freezing seafoods.
Opis bibliograficzny
Effect of frying on nutrients content and fatty acid composition of muscles of selected freezing seafoods. [AUT.] ANNA CZECH, EUGENIUSZ R. GRELA, KATARZYNA OGNIK. J. Food Nutr. Res. (Newark, Del. Print) 2015 Vol.3 Issue 1 9-14, il., bibliogr., sum. DOI: 10.12691/jfnr-3-1-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food and Nutrition Research (Newark, Del. Print) 2015 Vol.3 Issue 1, 9-14
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.86 |
---|---|
Rekord utworzony: | 11 sierpnia 2015 11:46 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730082467f01e9314faba
DOI
10.12691/jfnr-3-1-2
Strona WWW
http://pubs.sciepub.com/jfnr/3/1/2/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35696) wydawnictwo ciągłe #35696
PBN ID (hist.): 35696
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.