Menu
Naciśnij / aby szukać

Alterations of the lipid content and fatty acid profile of Chlorella protothecoides under different light intensities.

Opis bibliograficzny

Alterations of the lipid content and fatty acid profile of Chlorella protothecoides under different light intensities. [AUT.] IZABELA KRZEMIŃSKA, AGATA PIASECKA, ARTUR NOSALEWICZ, DIANA SIMIONATO, JACEK WAWRZYKOWSKI. Bioresource Technology 2015, Vol. 196 72-77, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.biortech.2015.07.043
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BIORESOURCE TECHNOLOGY 2015, Vol. 196, 72-77
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 sierpnia 2015 09:32
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35720) wydawnictwo ciągłe #35720
PBN ID (hist.): 35720

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,917
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się