Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Flavone C -glycosides from Capsicum annuum L.: relationships between antioxidant activity and lipophilicity.

Opis bibliograficzny

Flavone C -glycosides from Capsicum annuum L.: relationships between antioxidant activity and lipophilicity. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2015 Vol. 240 Issue 2 549-557, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-014-2353-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 240 Issue 2, 549-557
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 sierpnia 2015 11:55
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35729) wydawnictwo ciągłe #35729
PBN ID (hist.): 35729

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,433
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się