Bakterie probiotyczne w żywności nowe kierunki stosowania.
Opis bibliograficzny
Bakterie probiotyczne w żywności nowe kierunki stosowania. [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAWEŁ GLIBOWSKI. Przem. Spoż. 2015 T. 69 nr 3 42-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 nr 3, 42-45
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2015 08:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9015…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35756) wydawnictwo ciągłe #35756
PBN ID (hist.): 35756
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.