Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ czasu przechowywania jabłek w podwyższonej temperaturze na ich właściwości wytrzymałościowe.

Opis bibliograficzny

Wpływ czasu przechowywania jabłek w podwyższonej temperaturze na ich właściwości wytrzymałościowe. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Inż. Rol. 2000 nr 5 (16) s. 171-176, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2000 nr 5 (16), s. 171-176
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 sierpnia 2015 09:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35766) wydawnictwo ciągłe #35766
PBN ID (hist.): 35766

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się