Wpływ czasu przechowywania jabłek w podwyższonej temperaturze na ich właściwości wytrzymałościowe.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu przechowywania jabłek w podwyższonej temperaturze na ich właściwości wytrzymałościowe. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Inż. Rol. 2000 nr 5 (16) s. 171-176, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2000 nr 5 (16), s. 171-176
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2015 09:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35766) wydawnictwo ciągłe #35766
PBN ID (hist.): 35766
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.