Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kombucza - fermentowany napar herbaciany (Kombucha fermented tea infusion)

Opis bibliograficzny

Kombucza - fermentowany napar herbaciany (Kombucha fermented tea infusion). [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW, MARTA ZALEWSKA-KORONA, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2015, nr 3 s. 18-20, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/64.2015.3.4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 sierpnia 2015 11:27
Ostatnia aktualizacja:16 sierpnia 2021 08:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35876) wydawnictwo ciągłe #35876
PBN ID (hist.): 35876

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się