Kombucza - fermentowany napar herbaciany (Kombucha fermented tea infusion)
Opis bibliograficzny
Kombucza - fermentowany napar herbaciany (Kombucha fermented tea infusion). [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW, MARTA ZALEWSKA-KORONA, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2015, nr 3 s. 18-20, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/64.2015.3.4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2015, nr 3, s. 18-20
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 sierpnia 2015 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 sierpnia 2021 08:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bb9
DOI
10.15199/64.2015.3.4
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9018…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35876) wydawnictwo ciągłe #35876
PBN ID (hist.): 35876
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.