Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności.
Opis bibliograficzny
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności. [AUT.] MARCELINA OLSZAK, IZABELA PODGÓRSKA, EWA SOLARSKA. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2015, nr 5 s. 12-14, bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/64.2015.5.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2015, nr 5, s. 12-14
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 sierpnia 2015 12:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bba
DOI
10.15199/64.2015.5.2
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9147…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35877) wydawnictwo ciągłe #35877
PBN ID (hist.): 35877
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.