Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Production of arabitol by yeasts: current status and future prospects.

Opis bibliograficzny

Production of arabitol by yeasts: current status and future prospects. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER. J. Appl. Microbiol. 2015 Vol. 119 Issue 2 303-314, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jam.12807
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Applied Microbiology 2015 Vol. 119 Issue 2, 303-314
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: przed opublikowaniem

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2015 07:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35930) wydawnictwo ciągłe #35930
PBN ID (hist.): 35930

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,156
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się