Characteristics of fruit (Prunus domestica L.) skin: Structure and antioxidant content.
Opis bibliograficzny
Characteristics of fruit (Prunus domestica L.) skin: Structure and antioxidant content. [AUT.] AGATA KONARSKA. Int. J. Food Prop. 2015 Vol. 18 Issue 1 2487-2499, il., bibliogr., sum. DOI:10.1080/10942912.2014.984041. DOI: 10.1080/10942912.2014.984041
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2015 Vol. 18 Issue 1, 2487-2499
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2015 09:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e9315a2aa
DOI
10.1080/10942912.2014.984041
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35934) wydawnictwo ciągłe #35934
PBN ID (hist.): 35934
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,586
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.