Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characteristics of fruit (Prunus domestica L.) skin: Structure and antioxidant content.

Opis bibliograficzny

Characteristics of fruit (Prunus domestica L.) skin: Structure and antioxidant content. [AUT.] AGATA KONARSKA. Int. J. Food Prop. 2015 Vol. 18 Issue 1 2487-2499, il., bibliogr., sum. DOI:10.1080/10942912.2014.984041. DOI: 10.1080/10942912.2014.984041
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2015 Vol. 18 Issue 1, 2487-2499
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2015 09:35
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35934) wydawnictwo ciągłe #35934
PBN ID (hist.): 35934

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,586
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się