Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value and the content of minerals in eggs produced in large-scale, courtyard and organic systems.

Opis bibliograficzny

Nutritional value and the content of minerals in eggs produced in large-scale, courtyard and organic systems. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, ALI RIDHA MUSTAFA AL-YASIRY. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 4 887-895, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.701
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 4, 887-895
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 sierpnia 2015 07:43
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35967) wydawnictwo ciągłe #35967
PBN ID (hist.): 35967

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się