Nutritional value and the content of minerals in eggs produced in large-scale, courtyard and organic systems.
Opis bibliograficzny
Nutritional value and the content of minerals in eggs produced in large-scale, courtyard and organic systems. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, ALI RIDHA MUSTAFA AL-YASIRY. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 4 887-895, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.701
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 4, 887-895
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2015 07:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93155004
DOI
10.5601/jelem.2014.19.4.701
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/7…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35967) wydawnictwo ciągłe #35967
PBN ID (hist.): 35967
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.