Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Growth performance, carcass traits and physical properties of chicken meat as affected by genotype and production system.

Opis bibliograficzny

Growth performance, carcass traits and physical properties of chicken meat as affected by genotype and production system. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, GRZEGORZ ZIĘBA, JAROSŁAW HORBAŃCZUK, MAREK ŁUKASZEWICZ. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2015 Vol. 58 Issue 2 325-333, il., bibliogr., sum. DOI: doi:10.5194/aab-58-325-2015
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 września 2015 14:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36041) wydawnictwo ciągłe #36041
PBN ID (hist.): 36041

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,493
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się