The polyphenolic compounds content of a cardoon herb depending on length of the vegetation period.
Opis bibliograficzny
The polyphenolic compounds content of a cardoon herb depending on length of the vegetation period. [AUT.] ANDRZEJ SAŁATA, HALINA BUCZKOWSKA, SALVADOR V. LOPEZ GALARZA, HECTOR MORENO-RAMON. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2015 Nr 14 (4) 155-167, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2015 Nr 14 (4), 155-167
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2015 08:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/7/2015…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36046) wydawnictwo ciągłe #36046
PBN ID (hist.): 36046
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,583
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.