Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of acid whey on nitrosylmyoglobin concentration in uncured fermented sausage.

Opis bibliograficzny

Effect of acid whey on nitrosylmyoglobin concentration in uncured fermented sausage. [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 62, Issue 2 s. 713-719, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.06.009
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 62, Issue 2, s. 713-719
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 września 2015 08:48
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:51

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36049) wydawnictwo ciągłe #36049
PBN ID (hist.): 36049

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się