Effect of acid whey on nitrosylmyoglobin concentration in uncured fermented sausage.
Opis bibliograficzny
Effect of acid whey on nitrosylmyoglobin concentration in uncured fermented sausage. [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 62, Issue 2 s. 713-719, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.06.009
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 62, Issue 2, s. 713-719
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2015 08:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5d5d2467f023e6eb4b6d
DOI
10.1016/j.lwt.2015.06.009
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36049) wydawnictwo ciągłe #36049
PBN ID (hist.): 36049
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.