Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości reologiczne mimetyków napojów fermentowanych otrzymanych na bazie inuliny i preparatów białek serwatkowych.

Opis bibliograficzny

Właściwości reologiczne mimetyków napojów fermentowanych otrzymanych na bazie inuliny i preparatów białek serwatkowych. [AUT.] KAMIL TOCZEK, MARCELINA OLSZAK, PAULINA KĘSKA, MAGDALENA GORAJEK. Medtube Sci. 2014 Issue 4 s. 112, [Abstract Book] Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów. Kierunki Przyrodnicze i Medyczne, Lublin 22-23 listopada 2014r.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Medtube Science 2014 Issue 4, s. 112
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 września 2015 07:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36150) wydawnictwo ciągłe #36150
PBN ID (hist.): 36150

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się