Właściwości reologiczne mimetyków napojów fermentowanych otrzymanych na bazie inuliny i preparatów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości reologiczne mimetyków napojów fermentowanych otrzymanych na bazie inuliny i preparatów białek serwatkowych. [AUT.] KAMIL TOCZEK, MARCELINA OLSZAK, PAULINA KĘSKA, MAGDALENA GORAJEK. Medtube Sci. 2014 Issue 4 s. 112, [Abstract Book] Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów. Kierunki Przyrodnicze i Medyczne, Lublin 22-23 listopada 2014r.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medtube Science 2014 Issue 4, s. 112
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 września 2015 07:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:35 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://https://medtube.net/science/wp-c…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36150) wydawnictwo ciągłe #36150
PBN ID (hist.): 36150
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.