The influence of heat treatment of chickpea seeds on antioxidant and fibroblast growth-stimulating activity of peptide fractions obtained from proteins digested under simulated gastrointestinal conditions.
Opis bibliograficzny
The influence of heat treatment of chickpea seeds on antioxidant and fibroblast growth-stimulating activity of peptide fractions obtained from proteins digested under simulated gastrointestinal conditions. [AUT.] MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK, KAMILA RYBCZYŃSKA, JAN GMIŃSKI, KATARZYNA GAWEŁ-BĘBEN, ANNA JAKUBCZYK. Int. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 50 Issue 9 2097-2103, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12872
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 50 Issue 9, 2097-2103
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 września 2015 13:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7152e646e0fb0001c9c7e3
DOI
10.1111/ijfs.12872
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36181) wydawnictwo ciągłe #36181
PBN ID (hist.): 36181
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,504
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.