Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characterisation of lipoxygenase from pea seeds (Pisum sativum var. TelephoneL.).

Opis bibliograficzny

Characterisation of lipoxygenase from pea seeds (Pisum sativum var. TelephoneL.). [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, ANNA JAKUBCZYK, BARBARA BARANIAK, AGNIESZKA KUR. Food Chem. 2009 Vol. 116 Nr 4 s. 906–910, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2009.03.045
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2009 Vol. 116 Nr 4, s. 906–910
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 września 2015 11:54
Ostatnia aktualizacja:12 stycznia 2018 09:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36245) wydawnictwo ciągłe #36245
PBN ID (hist.): 36245

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,146
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się