Characterisation of lipoxygenase from pea seeds (Pisum sativum var. TelephoneL.).
Opis bibliograficzny
Characterisation of lipoxygenase from pea seeds (Pisum sativum var. TelephoneL.). [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, ANNA JAKUBCZYK, BARBARA BARANIAK, AGNIESZKA KUR. Food Chem. 2009 Vol. 116 Nr 4 s. 906–910, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2009.03.045
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2009 Vol. 116 Nr 4, s. 906–910
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2015 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 stycznia 2018 09:42 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2009.03.045
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36245) wydawnictwo ciągłe #36245
PBN ID (hist.): 36245
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,146
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.