Menu
Naciśnij / aby szukać

Parabeny - substancje konserwujące stosowane w żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumenta (Parabens: food preservatives and consumer safety)

Opis bibliograficzny

Parabeny - substancje konserwujące stosowane w żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumenta (Parabens: food preservatives and consumer safety). [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, WALDEMAR PASZKIEWICZ, ŁUKASZ DROZD. Med. Weter. 2015 Vol. 71 Nr 9 553-556, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 września 2015 13:39
Ostatnia aktualizacja:29 stycznia 2021 11:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36257) wydawnictwo ciągłe #36257
PBN ID (hist.): 36257

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,195
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się