Parabeny - substancje konserwujące stosowane w żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumenta (Parabens: food preservatives and consumer safety)
Opis bibliograficzny
Parabeny - substancje konserwujące stosowane w żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumenta (Parabens: food preservatives and consumer safety). [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, WALDEMAR PASZKIEWICZ, ŁUKASZ DROZD. Med. Weter. 2015 Vol. 71 Nr 9 553-556, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2015 Vol. 71 Nr 9, 553-556
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 września 2015 13:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 stycznia 2021 11:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36257) wydawnictwo ciągłe #36257
PBN ID (hist.): 36257
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,195
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.