Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effects of copper-glycine complexes on chemical composition and sensory attributes of raw, cooked and grilled chicken meat.

Opis bibliograficzny

The effects of copper-glycine complexes on chemical composition and sensory attributes of raw, cooked and grilled chicken meat. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 7 4226-4235, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-014-1510-8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 7, 4226-4235
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 września 2015 14:06
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36258) wydawnictwo ciągłe #36258
PBN ID (hist.): 36258

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się