The effects of copper-glycine complexes on chemical composition and sensory attributes of raw, cooked and grilled chicken meat.
Opis bibliograficzny
The effects of copper-glycine complexes on chemical composition and sensory attributes of raw, cooked and grilled chicken meat. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 7 4226-4235, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-014-1510-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 7, 4226-4235
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 września 2015 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93155003
DOI
10.1007/s13197-014-1510-8
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36258) wydawnictwo ciągłe #36258
PBN ID (hist.): 36258
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.