Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ayrant, kurut i torba jogurt - czyli tureckie mleczne produkty fermentowane.

Opis bibliograficzny

Ayrant, kurut i torba jogurt - czyli tureckie mleczne produkty fermentowane. [AUT.] OLGA TOMCZYK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. Prz. Mlecz. 2014 nr 12 34-36, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Mleczarski 2014 nr 12, 34-36
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 września 2015 07:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36260) wydawnictwo ciągłe #36260
PBN ID (hist.): 36260

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się