Ayrant, kurut i torba jogurt - czyli tureckie mleczne produkty fermentowane.
Opis bibliograficzny
Ayrant, kurut i torba jogurt - czyli tureckie mleczne produkty fermentowane. [AUT.] OLGA TOMCZYK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. Prz. Mlecz. 2014 nr 12 34-36, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2014 nr 12, 34-36
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2015 07:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36260) wydawnictwo ciągłe #36260
PBN ID (hist.): 36260
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.