Changes of physical properties of wheat dough and bread as a result of red quinoa flour addition.
Opis bibliograficzny
Changes of physical properties of wheat dough and bread as a result of red quinoa flour addition. [AUT.] MONIKA SIASTAŁA, DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO. Acta Agrophys. 2015 Vol. 22 Nr 3 291-300, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2015 Vol. 22 Nr 3, 291-300
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 września 2015 08:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/en/arty…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36305) wydawnictwo ciągłe #36305
PBN ID (hist.): 36305
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.