Procesy cieplne jako element systemu logistycznego kształtujący jakość żywności.
Opis bibliograficzny
Procesy cieplne jako element systemu logistycznego kształtujący jakość żywności. [AUT.] AGNIESZKA SAGAN. Logistyka (Pozn.) 2015 Nr 5, CD - część 1 529-533, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Logistyka 2015 Nr 5, CD - część 1, 529-533
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2015 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36633) wydawnictwo ciągłe #36633
PBN ID (hist.): 36633
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.