Effect of conditions and time of drinking milk storage on the content of biologically active substances.
Opis bibliograficzny
Effect of conditions and time of drinking milk storage on the content of biologically active substances. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA LITWIŃCZUK, TOMASZ CZERNECKI. Biotechnol. Food Sci. 2015 Vol.79 nr 1 77, Book of abstracts : Biologically active compoundes in food. International conference. Łódź, Poland 15-16 october 2015.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biotechnology and Food Sciences 2015 Vol.79 nr 1, 77
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2015 16:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36688) wydawnictwo ciągłe #36688
PBN ID (hist.): 36688
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.