Innowacyjne technologie w produkcji żywności i przetwórstwie mięsa - nanotechnologie.
Opis bibliograficzny
Innowacyjne technologie w produkcji żywności i przetwórstwie mięsa - nanotechnologie. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 4 (189) 34-37, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 4 (189), 34-37
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2015 12:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36716) wydawnictwo ciągłe #36716
PBN ID (hist.): 36716
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.