Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.).

Opis bibliograficzny

Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, ANNA WAGNER. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2015 Vol. 18 Iss. 2 1-5, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 listopada 2015 12:55
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36726) wydawnictwo ciągłe #36726
PBN ID (hist.): 36726

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się