Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, ANNA WAGNER. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2015 Vol. 18 Iss. 2 1-5, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2015 Vol. 18 Iss. 2, 1-5
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2015 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume18/issu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36726) wydawnictwo ciągłe #36726
PBN ID (hist.): 36726
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.