Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Metody utrwalania barwy przetworów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Metody utrwalania barwy przetworów mięsnych. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 10 (195) 40-41, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 10 (195), 40-41
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 listopada 2015 09:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36728) wydawnictwo ciągłe #36728
PBN ID (hist.): 36728

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się