Nadziewarki - ważne urządzenia w produkcji przetworów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Nadziewarki - ważne urządzenia w produkcji przetworów mięsnych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 8 (193) s. 30-32, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 8 (193), s. 30-32
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2015 10:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36735) wydawnictwo ciągłe #36735
PBN ID (hist.): 36735
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.