Visco smoke barier - nietradycyjny sposób na tworzenie smaku dymu wędzarniczego.
Opis bibliograficzny
Visco smoke barier - nietradycyjny sposób na tworzenie smaku dymu wędzarniczego. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 8 (193) 34-36, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 8 (193), 34-36
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2015 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36736) wydawnictwo ciągłe #36736
PBN ID (hist.): 36736
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.