Wybrane walory odżywcze i prozdrowotne produktów zbożowych.
Opis bibliograficzny
Wybrane walory odżywcze i prozdrowotne produktów zbożowych. [AUT.] JOLANTA KOZŁOWSKA-STRAWSKA, ALEKSANDRA BADORA. Towarozn. Problemy Jakości 2015 nr 3 (44) 39-49, il., bibliogr., streszcz.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2015 nr 3 (44), 39-49
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2015 15:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36783) wydawnictwo ciągłe #36783
PBN ID (hist.): 36783
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.