Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose.
Opis bibliograficzny
Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, EWELINA ZIELIŃSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2015 Vol. 68 No. 4 602-607, il., bibliogr. DOI: 10.1111/1471-0307.12234
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2015 Vol. 68 No. 4, 602-607
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2015 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 marca 2022 12:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e930320a0
DOI
10.1111/1471-0307.12234
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36826) wydawnictwo ciągłe #36826
PBN ID (hist.): 36826
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,150
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.