Effect of caponization on the production performance, slaughter yield and fatty acid profile of muscles of Greenleg Partridge cocks.
Opis bibliograficzny
Effect of caponization on the production performance, slaughter yield and fatty acid profile of muscles of Greenleg Partridge cocks. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KORNEL KASPEREK, EUGENIUSZ R. GRELA, GRAŻYNA JEŻEWSKA-WITKOWSKA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 11 7227-7235, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-015-1856-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 11, 7227-7235
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2015 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730842467f01e931572cd
DOI
10.1007/s13197-015-1856-6
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36867) wydawnictwo ciągłe #36867
PBN ID (hist.): 36867
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.