Extruded bread classification on the basis of acoustic emission signal with application of artificial neural networks.
Opis bibliograficzny
Extruded bread classification on the basis of acoustic emission signal with application of artificial neural networks. [AUT.] IZABELA ŚWIETLICKA, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, AGATA MARZEC. Int. Agrophys. 2015 Vol. 29 No. 2 221-229, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/intag-2015-0022
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2015 Vol. 29 No. 2, 221-229
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2015 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e726db2467f01e930aefc7
DOI
10.1515/intag-2015-0022
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/intag.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36874) wydawnictwo ciągłe #36874
PBN ID (hist.): 36874
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,067
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.