Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Extruded bread classification on the basis of acoustic emission signal with application of artificial neural networks.

Opis bibliograficzny

Extruded bread classification on the basis of acoustic emission signal with application of artificial neural networks. [AUT.] IZABELA ŚWIETLICKA, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, AGATA MARZEC. Int. Agrophys. 2015 Vol. 29 No. 2 221-229, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/intag-2015-0022
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2015 Vol. 29 No. 2, 221-229
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 grudnia 2015 13:50
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36874) wydawnictwo ciągłe #36874
PBN ID (hist.): 36874

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,067
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się