Identyfikowalność i monitorowanie zagrożeń w łańcuchu żywnościowym z punktu widzenia producenta i konsumenta.
Opis bibliograficzny
Identyfikowalność i monitorowanie zagrożeń w łańcuchu żywnościowym z punktu widzenia producenta i konsumenta. [AUT.] MONIKA STOMA, AGNIESZKA DUDZIAK, GRZEGORZ MAJ. Logistyka (Pozn.) 2015 nr 6 dodatek CD ROM część 1 447-451, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Logistyka 2015 nr 6 dodatek CD ROM część 1, 447-451
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 stycznia 2016 10:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37002) wydawnictwo ciągłe #37002
PBN ID (hist.): 37002
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.