The content of dietary fiber, amino acids, dihydroxyphenols and some macro- and micronutrients in grain of conventionally and organically grown common wheat, spelt wheat and proso millet.
Opis bibliograficzny
The content of dietary fiber, amino acids, dihydroxyphenols and some macro- and micronutrients in grain of conventionally and organically grown common wheat, spelt wheat and proso millet. [AUT.] CEZARY KWIATKOWSKI, MAŁGORZATA HALINIARZ, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO, MAŁGORZATA KAWECKA-RADOMSKA. Agric. Food Sci. 2015 Vol.24 Issue 3 195-205, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
AGRICULTURAL AND FOOD SCIENCE 2015 Vol.24 Issue 3, 195-205
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2016 10:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ojs.tsv.fi/index.php/AFS/article…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37028) wydawnictwo ciągłe #37028
PBN ID (hist.): 37028
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,588
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.