Witamina E – właściwości i znaczenie dla człowieka.
Opis bibliograficzny
Witamina E – właściwości i znaczenie dla człowieka. [AUT.] AGNIESZKA ZABORSKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK. Przem. Spoż. 2015 T. 69 nr 12 28-31, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2015.12.4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 nr 12, 28-31
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 stycznia 2016 16:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.15199/65.2015.12.4
Strona WWW
http://przemyslspozywczy.eu/spis-tresci…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37086) wydawnictwo ciągłe #37086
PBN ID (hist.): 37086
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.