Antioxidant and sensory properties of green tea-dried fruits blends.
Opis bibliograficzny
Antioxidant and sensory properties of green tea-dried fruits blends. [AUT.] MONIKA SUJKA, URSZULA PANKIEWICZ. Agro Food Ind. Hi-Tech 2015 Vol. 26 Issue: 4 53-58, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agro Food Industry Hi-Tech 2015 Vol. 26 Issue: 4, 53-58
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 stycznia 2016 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 sierpnia 2021 11:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.teknoscienze.com/articles/ag…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37135) wydawnictwo ciągłe #37135
PBN ID (hist.): 37135
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,202
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.