Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans.
Opis bibliograficzny
Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, PAULINA RYBAK. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2016 Vol. 69 No. 1 122-128, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12231
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2016 Vol. 69 No. 1, 122-128
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lutego 2016 11:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310454e
DOI
10.1111/1471-0307.12231
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37244) wydawnictwo ciągłe #37244
PBN ID (hist.): 37244
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,813
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.