Zawartość wybranych biopierwiastków w owocach i sokach z owoców jagodowych.
Opis bibliograficzny
Zawartość wybranych biopierwiastków w owocach i sokach z owoców jagodowych. [AUT.] ANNA CZECH, ELŻBIETA RUSINEK, MALWINA MERSKA. Probl. Higieny Epidemiol. 2011, 92(4) 836-839, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2011, 92(4), 836-839
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lutego 2016 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.phie.pl/phe.php?opc=AR&lng=p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37279) wydawnictwo ciągłe #37279
PBN ID (hist.): 37279
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.