Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w owocach aronii czarnoowocowej i bzu czarnego w zależności od miejsca pozyskania.
Opis bibliograficzny
Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w owocach aronii czarnoowocowej i bzu czarnego w zależności od miejsca pozyskania. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ELŻBIETA RUSINEK, KATARZYNA OGNIK, JERZY TRUCHLIŃSKI. Żyw. Człow. Metab. 2006 T. 33 Nr 2 161-166, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2006 T. 33 Nr 2, 161-166
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lutego 2016 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 sierpnia 2018 08:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37291) wydawnictwo ciągłe #37291
PBN ID (hist.): 37291
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.