Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w owocach aronii czarnoowocowej i bzu czarnego w zależności od miejsca pozyskania.

Opis bibliograficzny

Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w owocach aronii czarnoowocowej i bzu czarnego w zależności od miejsca pozyskania. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ELŻBIETA RUSINEK, KATARZYNA OGNIK, JERZY TRUCHLIŃSKI. Żyw. Człow. Metab. 2006 T. 33 Nr 2 161-166, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2006 T. 33 Nr 2, 161-166
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lutego 2016 10:26
Ostatnia aktualizacja:30 sierpnia 2018 08:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37291) wydawnictwo ciągłe #37291
PBN ID (hist.): 37291

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się