Relationships between gluten content and grinding properties of wheat (a short communication).
Opis bibliograficzny
Relationships between gluten content and grinding properties of wheat (a short communication). [AUT.] F. LE DESCHAULT DE MONREDON, JANUSZ LASKOWSKI, M. F. DEVAUX. Int. Agrophys. 1999 Vol. 13 No. 3 s. 397-399, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 1999 Vol. 13 No. 3, s. 397-399
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3733) wydawnictwo ciągłe #3733
PBN ID (hist.): 3733
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.