Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Relationships between gluten content and grinding properties of wheat (a short communication).

Opis bibliograficzny

Relationships between gluten content and grinding properties of wheat (a short communication). [AUT.] F. LE DESCHAULT DE MONREDON, JANUSZ LASKOWSKI, M. F. DEVAUX. Int. Agrophys. 1999 Vol. 13 No. 3 s. 397-399, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 1999 Vol. 13 No. 3, s. 397-399
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 3733) wydawnictwo ciągłe #3733
PBN ID (hist.): 3733

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się