Selected species of edible insects as a source of nutrient composition.
Opis bibliograficzny
Selected species of edible insects as a source of nutrient composition. [AUT.] EWELINA ZIELIŃSKA, BARBARA BARANIAK, MONIKA KARAŚ, KAMILA RYBCZYŃSKA, ANNA JAKUBCZYK. Food Res. Int. 2015 Vol. 77 Part 3 460-466, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2015.09.008
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2015 Vol. 77 Part 3, 460-466
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 lutego 2016 09:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7157fd46e0fb0001ca828f
DOI
10.1016/j.foodres.2015.09.008
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37400) wydawnictwo ciągłe #37400
PBN ID (hist.): 37400
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,182
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.