The influence of probiotic bacteria (Bacillus Toyoi) on livability and performance of young meat-type Turkeys.
Opis bibliograficzny
The influence of probiotic bacteria (Bacillus Toyoi) on livability and performance of young meat-type Turkeys. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, GRZEGORZ TOMCZYK. Braz. J. Poult. Sci. 2015 Vol.17 no 4 433-438, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1590/1516-635x1704433-438
Szczegóły publikacji
Źródło:
Brazilian Journal of Poultry Science 2015 Vol.17 no 4, 433-438
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2016 17:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 sierpnia 2022 08:50 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1590/1516-635x1704433-438
Strona WWW
http://www.scielo.br/scielo.php?script=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37478) wydawnictwo ciągłe #37478
PBN ID (hist.): 37478
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,425
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.