Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of probiotic bacteria (Bacillus Toyoi) on livability and performance of young meat-type Turkeys.

Opis bibliograficzny

The influence of probiotic bacteria (Bacillus Toyoi) on livability and performance of young meat-type Turkeys. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, GRZEGORZ TOMCZYK. Braz. J. Poult. Sci. 2015 Vol.17 no 4 433-438, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1590/1516-635x1704433-438
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Brazilian Journal of Poultry Science 2015 Vol.17 no 4, 433-438
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lutego 2016 17:33
Ostatnia aktualizacja:3 sierpnia 2022 08:50

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37478) wydawnictwo ciągłe #37478
PBN ID (hist.): 37478

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,425
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się