Effect of processing on the content and biological activity of polysaccharides from Pleurotus ostreatus mushroom.
Opis bibliograficzny
Effect of processing on the content and biological activity of polysaccharides from Pleurotus ostreatus mushroom. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, MARTA ZIAJA-SOŁTYS, JAKUB NOWAK, JOLANTA RZYMOWSKA, JOLANTA TOPOLSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, MARTA ZALEWSKA-KORONA, ANDRZEJ KUCZUMOW. Lebensm. - Wiss. Technol. 2016 Vol. 66 27-33, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.10.016
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 66, 27-33
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lutego 2016 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e729852467f01e930de44d
DOI
10.1016/j.lwt.2015.10.016
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37514) wydawnictwo ciągłe #37514
PBN ID (hist.): 37514
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,329
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.