Study on vitamin D2 stability in dried mushrooms during drying and storage.
Opis bibliograficzny
Study on vitamin D2 stability in dried mushrooms during drying and storage. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, EMILIA FORNAL, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MARTA ZALEWSKA-KORONA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA PARFIENIUK, ANNA STACHNIUK. Food Chem. 2016 Vol. 199 203-209, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.11.131
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2016 Vol. 199, 203-209
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lutego 2016 11:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.11.131
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37515) wydawnictwo ciągłe #37515
PBN ID (hist.): 37515
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.