Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Study on vitamin D2 stability in dried mushrooms during drying and storage.

Opis bibliograficzny

Study on vitamin D2 stability in dried mushrooms during drying and storage. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, EMILIA FORNAL, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MARTA ZALEWSKA-KORONA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA PARFIENIUK, ANNA STACHNIUK. Food Chem. 2016 Vol. 199 203-209, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.11.131
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2016 Vol. 199, 203-209
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lutego 2016 11:29
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37515) wydawnictwo ciągłe #37515
PBN ID (hist.): 37515

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się